Få jobb utan utbildning och erfarenhet!

Att en bra utbildning och erfarenhet är positivt för dig som letar nytt arbete är knappast nyheter för någon. Men kan man hitta jobb utan utbildning eller erfarenhet idag? Givetvis!

Vi på WorkinEU specialiserar oss främst på att guida ungdomar och studenter som vill hitta ett jobb direkt efter gymnasiet, göra uppehåll i sina studier, eller som för gott bestämt sig för att påbörja sitt arbetsliv för gott, utan utbildning samt med eller utan relevanta erfarenheter.

Jobba utomlands utan utbildning, bättre möjligheter för dig utan utbildning!

Vi tror att du, som varken har utbildning eller erfarenhet, kommer längre på de meriter du faktiskt har utomlands. Om du kan tänka dig att jobba utomlands och är öppen för att flytta dit under minst 6 månader-1 år, eller tillsvidare, så kan du som svenskspråkig glädja dig med att dessa egenskaper kommer ta dig långt.

Jobbar du utomlands? Dela med dig av dina erfarenheter nedan! 😀

Svenska bolag i utlandet, samt lokala bolag i behov av svenskspråkig personal, letar med ljus och lykta för att hitta dig som pratar svenska, är öppen för utmaningar och beredd att lära dig arbetet på plats.

Läs mer: Jobb för svenskar i utlandet

Arbetsgivare erbjuder egna utbildningar som ger jobb direkt!

Beroende på vilken bransch du söker dig till, och vad man behöver kunna för att utföra sitt jobb, tillhandahåller ofta bolagen interna intensivkurser för att ge dig den utbildning, kunskaper och erfarenhet som krävs för att rivstarta sin karriär.

Kom ihåg, dina svenska språkkunskaper är eftertraktade av många företag utomlands. Så om du kan tänka dig att lära dig jobbet på plats, eller gå en intern utbildning så är du ofta garanterad ett jobb direkt efter utbildningen. Utbildningarna är ofta inte längre än någon vecka, och ofta räknas som betald arbetstid.

Efter utbildningen och att din karriär är påbörjad finns alla chanser i världen att samla på sig erfarenhet, goda vitsord och referenser, tjäna pengar och inte minst få ett äventyr och vänner för livet!

Guide: Så får du drömjobbet utan utbildning eller erfarenhet

1. I Sverige är dina (svenska) språkkunskaper inget unikt. Saknar du utbildning och erfarenhet kommer det ofta finnas någon annan som har dina egenskaper, men även utbildning eller relevant erfarenhet, och dina chanser försämras.

2. Är du öppen för att påbörja din karriär på ett (svenskt) bolag utomlands, uppleva ett äventyr, samtidigt som du ökar dina chanser att få jobb? Ta den chansen medan du är ung och kan! Utomlands är dina svenska-kunskaper unika!

3. Leta upp arbetsgivare utomlands som kan vara intresserade av det du kan erbjuda: Svensktalande person. Många åker till Malta eller Spanien för att jobba på spelbolag eller i kundtjänst.

4. Anlita ett rekryteringsbolag (speciellt vanligt på Malta) som hjälper dig ordna jobb!

1 reaktion på ”Få jobb utan utbildning och erfarenhet!”

  1. Pingback: Jobba på Malta – Få jobb på Spelbolag eller i Kundtjänst - WorkinEU

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *